Προϊόντα

Τα χέρια ανάβουν τη φωτιά, διαλέγουν τα υλικά! Τα χέρια πλάθουν και ξεφουρνίζουν...
Γι' αυτό το ψωμί στον Επιούσιο, είναι απο χέρι... το καλύτερο!

Το αρτοποιείο Επιούσιος ξεχωρίζει για τη ποιότητα και τη ποικιλία των προιόντων που προσφέρει. Προσπαθούμε διαρκώς και επιμένουμε στη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε διαλέγοντας πάντα φρέσκα υλικά και πρώτες ύλες ενώ δίνουμε μεγάλη έμφαση στη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας.

Η φιλοσοφία του Επιούσιου συνοψίζεται σε δύο λέξεις: Διατροφή και Υγεία. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραγωγή και διάθεση προιόντων υψηλής διατροφικής αξίας, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονου τρόπου ζωής και τις αυξημένες ανάγκες για πιο υγειινά και φρέσκα προιόντα.

Στο αρτοποιείο ο Επιούσιος εργαζόμαστε χωρίς βιασύνη, με επιμονή και μεράκι και γι’ αυτό το ψωμί μας είναι ονομαστό στη πόλη μας. Πειραματιζόμαστε με συνταγές θρεπτικές δημιουργώντας προιόντα όπως το βιταμινούχο – το πολυαγαπημένο ψωμί των μαμάδων – ζυμώνουμε τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές διατηρώντας τις παραδοσιακές γεύσεις.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε εκτός από τα ονομαστά ψωμιά μας, φρέσκα γλυκά, αυθεντικά σιροπιαστά, νόστιμα & υγιεινά σνάκ, παγωτό, καφέ και μεγάλη ποικιλία σε αρτοποιήματα  όπως κέικ, μπισκότα, παξιμαδάκια, κουλουράκια, πίτες, παραδοσιακά εδέσματα κ.α.